Sigrid Yde Larsen

Sigrid Yde Larsen

Sigrid er uddannet cand. merc. aud. Hun startede som studentermedhjælper i 2019 og har siden 2022 været ansat på fuldtid som controller. Sigrid sidder med en bred vifte af kunder indenfor håndværkerbranchen, PR-bureauer samt gallerier og musikmanagement. Hun står for diverse rapporteringer om månedlige budgetter og likviditet, yder økonomisk rådgivning, blandt andet med henblik på at optimere de økonomiske processer.
”Jeg synes det er fedt at være konsulent, fordi der både er en stærk base på kontoret, da vi har et super godt team, men jeg har også fået en masse ”bonus kollegaer”, da jeg er kommet så tæt på driften og medarbejderne ved mine kunder. Man får hurtigt en masse ansvar i FO, hvis man ønsker det, og med de kollegaer jeg har, som er fagligt meget stærke, har min udviklingskurve været eksplosiv, siden jeg startede i 2019.” 

KONTAKT

Raffinaderivej 10, 2300 København S
Tlf: +45 50 55 28 80
Privatlivspolitik
Forretningsbetingelser
Whistleblower