Warning: mysqli_real_connect(): not found in /customers/d/e/8/financialoutsourcing.dk/httpd.www/wp-includes/class-wpdb.php on line 1987 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/e/8/financialoutsourcing.dk/httpd.www/wp-includes/class-wpdb.php:1987) in /customers/d/e/8/financialoutsourcing.dk/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 614 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/e/8/financialoutsourcing.dk/httpd.www/wp-includes/class-wpdb.php:1987) in /customers/d/e/8/financialoutsourcing.dk/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 622 Emil Stenner Sattrup – financialoutsourcing

Emil Stenner Sattrup

Emil Stenner Sattrup

Emil har læst til logistikøkonom på Copenhagen Business Academy, men stoppede, fordi han fik tilbudt job som Regnskabsassistent i FO, tilbage i december 2022. Emil varetager blandt andet opgaver inden for bogføring, kreditorstyring og bilagshåndtering. Emils kundeportefølje består af forskellige virksomheder inden for mode, restaurationsbranchen og barer.
”Jeg er virkelig glad for det fællesskab der er i FO, hvor alle er gode til at hjælpe hinanden, og lære fra sig. Der er altid super god stemning på kontoret, hvilket virkelig øger motivationen, og jeg glæder mig til at møde på arbejde hver dag. Jeg synes også, at det er virkelig fedt med den direkte og personlige kontakt til kunderne og at være med til at skabe værdi for andre virksomheder.” 

KONTAKT

Raffinaderivej 10, 2300 København S
Tlf: +45 50 55 28 80
Privatlivspolitik
Forretningsbetingelser
Whistleblower