Camilla Hansen

Camilla Hansen

Camilla har mere end 12 års erfaring inden for bogførings- og konsulentbranchen og har været ansat som controller hos FO siden sidste sommer. Hun sidder med en bred portefølje af kunder inden for tøjbranchen, restaurationsbranchen samt oversættelsesbureauer og konsulenter.
”Jeg er rigtig glad for min hverdag hos FO, da der er højt til loftet og god energi skabt af den gode sammensætning af kollegaer. Cheferne er ikke bare chefer, de er også sparringspartnere og de guider en til at få en bedre forståelse for de opgaver, som man sidder med. Lige så seriøse, som vi kan være omkring vores opgaver, lige så gode er vi også til at hygge os med sociale arrangementer og en god fredagsbar.” 

KONTAKT

Raffinaderivej 10, 2300 København S
Tlf: +45 50 55 28 80 
Privatlivspolitik
Whistleblower