CONTROLLER ELLER SENIOR CONTROLLER

Bliver du motiveret af at få ansvar, levere høj kvalitet og være en del af et engageret team? Kan du godt lide at opbygge gode relationer til kunder – og hjælpe dem med deres regnskabsmæssige udfordringer? Så er du måske Financial Outsourcings kommende Controller eller Senior Controller?

Bliv kundernes eksterne økonomiansvarlige
I FO får du mulighed for at arbejde bredt med regnskab og økonomi, når du hjælper med at supportere regnskabsfunktionen for de mange virksomheder, vi rådgiver – fra restaurantkæder og modebutikker til IT-virksomheder, som alle har forskellige behov og forretningsgange.

Du vil få et stort ansvar på de kunder, du er tilknyttet og opnå en dybdegående indsigt i virksomhedernes daglige drift. Du bruger derfor dagligt din økonomiske indsigt til at hjælpe med bl.a. review af vores regnskabsassistenters arbejde, udarbejdelse af månedsrapporter og budgetter – herunder drift, balance og likviditet samt udarbejdelse af revisionsmateriale og årsrapporter for vores kunder.

Vær med til at præge hverdagen
Vi er en ung virksomhed i vækst. Du får fleksible rammer og mulighed for selv at præge din hverdag – både socialt og fagligt. I FO sætter du selv grænsen for din udvikling, til gengæld forventer vi, at du tager ansvar, leverer høj kvalitet og er en god kollega.

Vi er på udkig efter en initiativrig person, som har den regnskabsmæssige faglighed i orden og er glad for kundekontakt. Fordi vi er en mindre virksomhed, er det vigtigt, at du har lyst til at arbejde bredt med opgaver inden for regnskabsfaget.

Derudover har du:

  • en regnskabsmæssig uddannelse – minimum 2 år
    evnen og erfaringen til at bevare overblikket i de perioder, hvor der er pres på
    lyst til at komme tættere på kunderne og bruge din viden i en mindre virksomhed
    gode samarbejdsevner.
    Nyt og åbent kontor

Vi holder til i et åbent nyt og kontorlandskab. Her vil du sidde mere end 30 dygtige kolleger

Interesseret? Vi afholder løbende samtaler, så send din ansøgning og dit CV allerede i dag til job@financialoutsourcing.dk.

Tiltrædelse er snarest muligt.

Hvis du har nogle spørgsmål så ring eller skriv endelig til os på job@financialoutsourcing.dk, ellers er du også velkommen til at ringe til Mette Ege på 2681 3184.

KONTAKT

Raffinaderivej 10, 2300 København S
Tlf: +45 50 55 28 80