Forside

LEDIGE STILLINGER

Vi er altid på udkig efter nye initiativrige personer til vores ambitiøse vækstvirksomhed. Hold øje med vores stillingsopslag og bliv en del af vores team.

FINANCIAL OUTSOURCING

Hos Financial Outsourcing arbejder vi med at sikre et godt økonomisk fundament for vores kunder.

Det gør vi ved at tilbyde vores ekspertise i alt fra den daglige varetagelse af økonomifunktion til løbende strategisk sparring og rådgivning – og ved at lade disse dele spille sammen.

Vi er nemlig specialiseret i at omdanne økonomiske indsigter til værdifulde beslutninger, der kan lede til en god fremtid for vores kunder.

”Vi har haft Financial outsourcing med som professionel partner og støtte på hele vores vækstrejse.

Financial outsourcing har givet os økonomisk rådgivning fra da vi kun solgte i danmark, til vi indtog udlandet og i processen omkring salg af aktiemajoriteten i 2021″
ANDREAS VON DER HEIDE, FOUNDER LES DEUX

”Vi har samarbejdet med FO i mere end 3 år, og jeg er fan. De har 100 % styr på vores økonomi, og det skaber en kæmpe tryghed.

Vi har outsourcet hele vores bogholderi og CFO-funktion til FO, og vi oplever dem som en proaktiv sparringspartner, der ofte løser relevante opgaver og udfordringer, før vi selv ved de eksisterer.”

JESPER MARCUSSEN, CEO PLUTO GROUP

”Vi har et tæt og fortroligt samarbejde med FO. De forstår vores virksomhed og branche – og kan støtte os i alle finansielle og regnskabsmæssige forhold, der udspiller sig.

FO er en nutidig virksomhed, der forstår, at de ikke bare skal lave regnskaber, men også skal fungere som en rådgivende partner. De er fleksible og agile – og i en hverdag, hvor ting ændrer sig konstant, er de en fantastisk samarbejdspartner at have ved sin side.”

TAUS ABILDGAARD, CEO DRIVE STUDIOS

KONTAKT

Raffinaderivej 10, 2300 København S
Tlf: +45 50 55 28 80
Privatlivspolitik
Forretningsbetingelser
Whistleblower