Warning: mysqli_real_connect(): not found in /customers/d/e/8/financialoutsourcing.dk/httpd.www/wp-includes/class-wpdb.php on line 1987 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/e/8/financialoutsourcing.dk/httpd.www/wp-includes/class-wpdb.php:1987) in /customers/d/e/8/financialoutsourcing.dk/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 614 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/e/8/financialoutsourcing.dk/httpd.www/wp-includes/class-wpdb.php:1987) in /customers/d/e/8/financialoutsourcing.dk/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 622 Benedicte Ashley Fage Martin – financialoutsourcing

Benedicte Ashley Fage Martin

Benedicte Ashley Fage Martin

Benedicte blev student i sommeren 2023 og studerer nu HA Almen på CBS på 2. semester. Benedicte startede som studentermedhjælper hos FO i oktober 2023. Hun arbejder med en bred palette af kunder – de fleste er i håndværksbranchen. Hendes primære opgave er bogføring og assistance i lønadministration.
”Det bedste ved at være studentermedhjælper i FO, er den konstante mulighed for læring og udvikling. Jeg bliver udfordret på nye områder og får lov til at dykke ned i forskellige brancher, hvilket holder mig engageret og motiveret. Samtidig er det fantastisk at være en del af et team, hvor vi støtter hinanden og skaber en positiv og inspirerende arbejdskultur.”

KONTAKT

Raffinaderivej 10, 2300 København S
Tlf: +45 50 55 28 80
Privatlivspolitik
Forretningsbetingelser
Whistleblower