Katrine Julie Ditlev Petersen

Katrine Julie Ditlev Petersen

Katrine har taget en EUX Business med speciale i kontor i 2017 – og blev færdig fra Køge Handelsskole i 2019. Siden august 2023 har hun været ansat som elev hos FO, hvor hendes arbejdsopgaver omfatter udførelse af betalingsaktiviteter for kunder samt bogføring af fakturaer. Hendes hovedklientel består primært af virksomheder inden for restaurationsbranchen.
”Noget af det, som jeg virkelig værdsætter hos FO, er mine søde og hjælpsomme kollegaer. Vi har et stærkt fællesskab, hvilket skaber et behageligt arbejdsmiljø. Samtidig sætter jeg pris på, at der er en god balance mellem at være professionelle i vores arbejde, men også at have plads til at hygge sig med kollegaerne.”

KONTAKT

Raffinaderivej 10, 2300 København S
Tlf: +45 50 55 28 80
Privatlivspolitik
Forretningsbetingelser
Whistleblower