Stephanie Joy Hammelboe

Stephanie Joy Hammelboe

Stephanie er i gang med elevuddannelsen hos Niels Brock og bliver færdig i foråret 2025. Hun har været ansat som regnskabsassistent i FO siden april og arbejder med en bred vifte af kunder, dog primært inden for mode- og restaurationsbranchen. Stephanie varetager opgaver som almen bogføring inden for debitor og kreditorstyring samt lønadministration.
”Det er enormt spændende at være elev i FO. Man tilegner sig hele tiden ny viden og får mere ansvar og flere opgaver i takt med, at man udvikler sig. Derudover, er der et godt kollegialt fællesskab, hvor der er plads til både det sociale og det faglige. Vi er gode til at sparre og hjælpe hinanden, så vi kan yde det bedste for vores kunder.” 

KONTAKT

Raffinaderivej 10, 2300 København S
Tlf: +45 50 55 28 80
Privatlivspolitik
Forretningsbetingelser
Whistleblower