Magnus Ligaard Sorgenfri

Magnus Ligaard Sorgenfri

Magnus er i gang med at læse en HD-uddannelse og har været ansat som regnskabsassistent hos FO siden februar 2023. Hos FO varetager han en bred vifte af opgaver, herunder daglig bogføring, håndtering af betalinger samt styring af debitor- og kreditorposter. Hans ekspertise strækker sig over flere brancher, herunder biotech og tech-virksomheder, detailhandel og endda konference-, messe- og festplanlægning.
”Det, jeg godt kan lide ved at arbejde i FO, er, at der er så stor kundekontakt. At du har den direkte kontakt gør, at du kan skabe relationer til kunderne, hvilket kun styrker samarbejdet med os. Samtidig får jeg en hel masse erfaring i mine kunderelationer, som jeg kan bruge til at styrke mine andre kunder med.”

KONTAKT

Raffinaderivej 10, 2300 København S
Tlf: +45 50 55 28 80
Privatlivspolitik
Forretningsbetingelser
Whistleblower