Warning: mysqli_real_connect(): not found in /customers/d/e/8/financialoutsourcing.dk/httpd.www/wp-includes/class-wpdb.php on line 1987 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/e/8/financialoutsourcing.dk/httpd.www/wp-includes/class-wpdb.php:1987) in /customers/d/e/8/financialoutsourcing.dk/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 614 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/e/8/financialoutsourcing.dk/httpd.www/wp-includes/class-wpdb.php:1987) in /customers/d/e/8/financialoutsourcing.dk/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 622 Martin Ottesen Elze – financialoutsourcing

Martin Ottesen Elze

Martin Ottesen Elze

Martin har læst Financial Controller på CPH Business og startede via sit studie i praktik hos FO. Siden har han assisteret kunder med bogføring, betalinger og bilagshåndtering – og er nu en fast del af teamet.

”FO er en sublim arbejdsplads, hvor der er plads til alle – og alle er gode til at hjælpe og lære fra sig. Der er ikke to dage der er ens, og der er altid mulighed for at lære mere og udvikle sig.” 

KONTAKT

Raffinaderivej 10, 2300 København S
Tlf: +45 50 55 28 80
Privatlivspolitik
Forretningsbetingelser
Whistleblower