Kenneth Roloff Olsen

Kenneth Roloff Olsen

Kenneth har en Cand.merc.aud og 8 års erfaring i branchen. Han arbejder som Senior Controller hos FO og sidder dagligt med budgetter, forecast, årsrapporter, controlling af den løbende bogføring samt kunderådgivning og rapportering. Kenneths kundeportefølje berører eksempelvis IT-virksomheder, tech-virksomheder og retail.⁠
”Jeg er virkelig glad for det spring, jeg har taget – fra revisorbranchen og til FO, hvor jeg sidder på den anden side af bordet. Jeg sætter stor pris på at have med andre brancher at gøre samt at være i tæt kontakt med kunderne. Jeg er meget tættere på dagligdagen hos kunderne og kan være med på deres rejse. Det giver mening og stor arbejdsmæssig tilfredshed. Udover det arbejdsmæssige, sætter jeg stor pris på det kollegiale, vi har i FO.” 

KONTAKT

Raffinaderivej 10, 2300 København S
Tlf: +45 50 55 28 80
Privatlivspolitik
Forretningsbetingelser
Whistleblower